Orginalet med aktiva ämnet Karbamid

Vill du ha tendblekningspennan som verkligen fungerar?

Tandblekningspenna är ett Smidigt sätt att bleka tänderna på

Tandblekningspenna är något som blivit en väldigt populär metod att använda sig av när man bleker sina tänder,Det är också en tandblekningsmetod som är enkel att ta med sig och kräver inte mycket mer än en spegel för att lyckas bra med. Så om du reser mycket är denna tandblekningsmetod verkligen bra.

Tandblekningspennan har också samma fördel som White Strips har genom att man inte får ett överflöd av blekgel som man lätt får ner i halsen under blekningsprocessen. Detta kan uppfattas som störande och även om det inte är farligt enligt de tester som gjorts så är man klart bäst om man inte sväler massa tandblekningsgel.

Med Tandblekningspennan applicerar du bara enkelt blekgel på tänderna och ser till att hålla munnen öppen och läpparna borta i 30 sekunder.Du kan sedan avnjuta vitare tänder med en gång. Även denna metoden kräver upprepade behandlingar för ett perfekt resultat. Det är en bra metod om man snabbt vill ha vitare tänder.

Nackdelen med Tandblekningspennan är att det kan vara svårt att få blekgel jämt fördelat över alla tänder och utan att missa någon fläck. Om du slarvar med behandlingen och missar en fläck så kan du få nyansskillnader, vilket går att justera bort genom att lägga på lite mer där du tidigare missat.

Självklart fri frakr och vi skickar samma dag vi ser betalningen.

 

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tandblekningspenna Vitare tänder

  • Artikelnummer: 0201
  • Tillgänglighet:
  • 99:-


  • Samla dina köp på en månadsfaktura.