Köpvillkor


Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.

Avsändare på paketen är Crazylady, och som innehåll står vårt telenr om det skulle vara något.


Leveransvillkor
Vi levererar till hela Sverige. Du kan välja mellan olika betalningssätt: Faktura, direktbetalning och kortbetalning genom Klarna.


Vi skickar varorna samma dag vid godkänd order före kl 15.00

Alla priser i Crazyladys webbutik är inklusive moms. Avgift för frakt tillkommer på 49:- vid order under 500:-.


Vi tillämpar lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal, den s.k. distansavtalslagen.

Frågor
Har Du frågor angående ditt köp vänder Du dig till info@crazylady.se 
Eller ring: Louise 0768795313Reklamationer

Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer. Kontakta oss snarast efter det att du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om denna inte lämnar  Crazylady meddelande om felet inom skälig tid. 

Crazylady ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Varor  som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida kan vi tyvärr inte ersätta. 

I de fall då vi själva inte kan avgöra orsaken till varans fel, så skickar vi den till tillverkaren för ett utlåtande. För att en reklamation ska bli godkänd måste varan återsändas i sin helhet i originalförpackning.

I de fall där felet är vårat att en vara reklameras står vi självklart för returfrakten på normal postgång och inte dyra alternativ, i annat fall får kunden stå för returfrakten.


Vill kunden byta och Crazylady inte har gjort något fel (ex att kunden ångrat sig eller inte vad kunden tänkt sig mm) tas en avgift på upp till 99:- ut för hanteringskostnad.


Reklamerade produkter skickas till:


Crazylady


Skårsgatan 55


412 69 Göteborg


Skulle det uppstå avgifter från Klarna i samband med retur och vi blir debiterade detta så kommer det att belasta kunden.Falskbeställningar
Det är olagligt att beställa i någon annans namn utan dennes vetskap och alla sådana typer av "beställningar" polisanmäles! Ip-nummer loggas.

Avsändare på Ditt paket
Din beställning skickas med  avsändare: Crazylady

Slutsåld vara
Oväntad stor efterfrågan kan innebära att en artikel i undantagsfall kan vara tillfälligt slut hos oss, vilket datasystemet inte ska tillåta så det händer väldigt sällan då vi har ett stort lager i Varberg. Vi kontaktar i dessa fall dig och kommer överens. (Hände endast en gång under hela 2012)


Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Ring eller mejla oss och kolla!


Ej utlöst paket:
Vi tar ut en avgift på 149:- för outlösta paket eller paket som kommer i retur för av kund felaktiga adressuppgifter.