Köpvillkor


Alla personuppgifter stannar hos oss och lämnas aldrig vidare. Du får aldrig reklam eller annat från oss om du inte själv valt att ta emot vårat nyhetsbrev.

Avsändare på paketen är Crazylady, och som innehåll står vårt telenr om det skulle vara något.


Leveransvillkor
Vi levererar till hela Sverige. Du kan välja mellan olika betalningssätt: Faktura, direktbetalning och kortbetalning genom Klarna.


Vi skickar varorna samma dag vid godkänd order före kl 15.00

Alla priser i Crazyladys webbutik är inklusive moms. Avgift för frakt tillkommer enligt ovan.


Vi tillämpar lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal, den s.k. distansavtalslagen.

Frågor
Har Du frågor angående ditt köp vänder Du dig till info@crazylady.se 
Eller ring: Reidar 0705872151Reklamationer
Om det är något tillverkningsfel på varan så ersätter vi dig med en ny vara. Skicka ett e-mail till info@crazylady.se. Ange det ordernummer du får på ditt ordererkännande. Reklamationer ska vara oss tillhanda senast 14 dagar efter varans mottagande. Ni har även bytesrätt om ni inte är nöjda med varorna av olika orsaker, dom skall dock vara oanvända.


Vill kunden byta eller returnera och Crazylady inte har gjort något fel (ex att kunden ångrat sig eller inte vad kunden tänkt sig mm) tas en avgift på upp till 99:- ut för hanteringskostnad.


Skulle det uppstå avgifter från Klarna i samband med retur och vi blir debiterade detta så kommer det att belasta kunden.Reklamationer skickas till:


Crazylady


Trålvägen 17


43274 Träslövsläge


Falskbeställningar
Det är olagligt att beställa i någon annans namn utan dennes vetskap och alla sådana typer av "beställningar" polisanmäles! Ip-nummer loggas.

Avsändare på Ditt paket
Din beställning skickas med  avsändare: Crazylady

Slutsåld vara
Oväntad stor efterfrågan kan innebära att en artikel i undantagsfall kan vara tillfälligt slut hos oss, vilket datasystemet inte ska tillåta så det händer väldigt sällan då vi har ett stort lager i Varberg. Vi kontaktar i dessa fall dig och kommer överens. (Hände endast en gång under hela 2012)


Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Ring eller mejla oss och kolla!


Ej utlöst paket:
Vi tar ut en avgift på 149:- för outlösta paket eller paket som kommer i retur för av kund felaktiga adressuppgifter.